Jakie głośniki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Artiks
    Ambiente
    • 2007
    • 143

Czy to prawda, że Skoda ma seryjnie montowane głośniki TVM ACOUSTICS ??

Komentarz

• QBA
      RS
      • 2004
      • 2646

ArtX, z tego co mi wiadomo, to Blaupunkt Made in Malaysia - Paper Limited Edition :diabelski_usmiech

Komentarz

• ziutsane
        RS
        • 2007
        • 2376

no qba to blaupunkt :diabelski_usmiech
        Radio: C90r+XDP210EQ
        Kable:Opt,Skyline,50 mm
        Wzm:XES M1+FP 1.800
        Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• Artiks
          Ambiente
          • 2007
          • 143

Ech coś dobrze jednak kojarzyłem, że TVM ACOUSTICS wkładają do Skod http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 :roll:

Komentarz

• karlito1982
            Rider
            • 2009
            • 720
            • Octavia III combi (5E5)
            • CUNA 2.0 TDI CR RS 184 KM

tak sobie czytam ten temat i nikt ale to nikt nie wspomniał o parktroniku który akurat u mnie słychac tylko w tyle a wy chcecie tył wywalic!! i co mam walic w ściany wtedy?? chyba że mi ktoś inteligentny powie jak go przełaczy na przód...
            a ja mam zamiar zainstalowac cale CA firmy JBL i niech mi nikt nie mówi że to kibel czy cos bo widac sie zna tego sprzętu!!!
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25050

Komentarz

• kowal 2002
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 5161

Zamieszczone przez karlito1982
              tak sobie czytam ten temat i nikt ale to nikt nie wspomniał o parktroniku który akurat u mnie słychac tylko w tyle a wy chcecie tył wywalic!! i co mam walic w ściany wtedy?? chyba że mi ktoś inteligentny powie jak go przełaczy na przód...

Trochę odkopałeś :roll: !
              Parktronik słychać z tyłu, bo w słupku za tobą siedzi "Czujnik ostrzegawczy tonowy nr. 1J0 919 279", który wydaje te pikające dźwięki. Głośniki w drzwiach nie mają z tym nic wspólnego...

...a ja mam zamiar zainstalowac cale CA firmy JBL i niech mi nikt nie mówi że to kibel czy cos bo widac sie zna tego sprzętu!!!
              JBL to kibel... :diabelski_usmiech

... a piszę tak dlatego, bo po pierwsze nie napisałeś co to niby ma być z tego JBL-a ( choćby jaka seria, konfiguracja itd ), po drugie jest wiele sprzętów gorszych i lepszych od JBL-a więc można powiedzieć, że poziom "kibla" zależy od tego do czego porównujesz...

EDIT.

OK. Już znalazłem w innym topiku. JBL GTO; rozumiem, że przód + sub + wzmak; całość za ok 1500 pln...

...czyli jednak prawie "kibel" :twisted:

... wiem, wiem "prawie" robi wielką różnicę...
              Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
              Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• QBA
                RS
                • 2004
                • 2646

Boshe... ale dobrze, ze ktos takie kotlety wygrzebuje... jak sobie poczytalem swoje poczatkowe wypowiedzi, to smiech ogarnia :P Jakie to czlowiek potrafil glupoty wygadywac (wypisywac) :twisted:

A JBL to kibel dla gawiedzi :szeroki_usmiech

Komentarz

• karlito1982
                  Rider
                  • 2009
                  • 720
                  • Octavia III combi (5E5)
                  • CUNA 2.0 TDI CR RS 184 KM

no troche odkopałem bo jakbym założył nowy temat to by mi ktoś napisał że to juz było i poszukaj wiec najpierw poszukałem

ok przepraszam nie wiedziałem że tam jest ten czyjnik i że to nie ma nic wspólnego z głośnikami z tyłu

nie bede sie z nikim kłucił o to GTO ja wiem swoje i jak to gra a wy myślcie swoje....
                  dla mnie blaupunkt magnat to ten wasz kibel ale to jest moje zdanie a o gustach sie nie dyskutuje
                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25050

Komentarz

Pracuję...