Czy to prawda, że Skoda ma seryjnie montowane głośniki TVM ACOUSTICS ??
Jakie głośniki
Zwiń
X
-
Ech coś dobrze jednak kojarzyłem, że TVM ACOUSTICS wkładają do Skod http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 :roll:
Komentarz
-
-
tak sobie czytam ten temat i nikt ale to nikt nie wspomniał o parktroniku który akurat u mnie słychac tylko w tyle a wy chcecie tył wywalic!! i co mam walic w ściany wtedy?? chyba że mi ktoś inteligentny powie jak go przełaczy na przód...
a ja mam zamiar zainstalowac cale CA firmy JBL i niech mi nikt nie mówi że to kibel czy cos bo widac sie zna tego sprzętu!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karlito1982tak sobie czytam ten temat i nikt ale to nikt nie wspomniał o parktroniku który akurat u mnie słychac tylko w tyle a wy chcecie tył wywalic!! i co mam walic w ściany wtedy?? chyba że mi ktoś inteligentny powie jak go przełaczy na przód...
Trochę odkopałeś :roll: !
Parktronik słychać z tyłu, bo w słupku za tobą siedzi "Czujnik ostrzegawczy tonowy nr. 1J0 919 279", który wydaje te pikające dźwięki. Głośniki w drzwiach nie mają z tym nic wspólnego...
...a ja mam zamiar zainstalowac cale CA firmy JBL i niech mi nikt nie mówi że to kibel czy cos bo widac sie zna tego sprzętu!!!
... a piszę tak dlatego, bo po pierwsze nie napisałeś co to niby ma być z tego JBL-a ( choćby jaka seria, konfiguracja itd ), po drugie jest wiele sprzętów gorszych i lepszych od JBL-a więc można powiedzieć, że poziom "kibla" zależy od tego do czego porównujesz...
EDIT.
OK. Już znalazłem w innym topiku. JBL GTO; rozumiem, że przód + sub + wzmak; całość za ok 1500 pln...
...czyli jednak prawie "kibel" :twisted:
... wiem, wiem "prawie" robi wielką różnicę...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
no troche odkopałem bo jakbym założył nowy temat to by mi ktoś napisał że to juz było i poszukaj wiec najpierw poszukałem
ok przepraszam nie wiedziałem że tam jest ten czyjnik i że to nie ma nic wspólnego z głośnikami z tyłu
nie bede sie z nikim kłucił o to GTO ja wiem swoje i jak to gra a wy myślcie swoje....
dla mnie blaupunkt magnat to ten wasz kibel ale to jest moje zdanie a o gustach sie nie dyskutuje
Komentarz
-
Komentarz